یکشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۷
بیانیه مدیریت حوزه علمیه استان کرمان در پی شهادت قائد امت شهید آیت الله العظمی امام خامنه‌ای

حوزه/ در پی شهادت قائد امت شهید آیت الله العظمی امام خامنه‌ای(قدس سره الشریف) مدیریت حوزه علمیه استان کرمان بیانیه صادر کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در کرمان، ۱۰ اسفند ۱۴۰۴ حجت اسلام محمد علی افضلی مدیر حوزه علمیه استان کرمان بیانیه ای در پی شهادت قائد امت شهید آیت الله العظمی امام خامنه‌ای(قدس سره الشریف) صادر کرد که متن بیانیه به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

«مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضی نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْدِیلاً»

مردم عزادار و بصیر استان کرمان یادمان نرفته رهبر شهیدِ انقلاب خطاب به خانواده های شهدا چگونه فرمود: «من به شما بگویم و به زبان بیاورم، هر وقت من فکر این را میکنم که این جنگ و این شهادت و این میدان های شرف و خون تمام بشود و ما بمانیم و بعد یک وقتی مثلا به تصادف بمیریم -که خیلی می‌میرند-، به تب بمیریم، از تصور این فکر خدا شاهد است آنچنان به قلبم فشار می‌آید...این دعایی ست که از قلب ما بر می آید ای کاش که مرگ ما هم مثل مرگ بچه‌ های شما باشد»

امروز دعای عارف واصل، قائد شهیدمان مستجاب شده و او به آرزوی دیرینه خود رسید، اما یاد و راه او باقی است و با همت ملت ایران باید بماند، لذا مردم عزیز میدان دفاع از نظام را متراکم کرده و صحنه را خالی نگذاریم.

در خطاب به نخبگان، اساتید و روحانیون داغدار عرض میکنیم، بزرگواران لحظات سخت و تاریخی را تجربه می‌کنیم الان تمام کفر در برابر تمام اسلام قرار گرفته، عزیزان اشکها را پاک کرده و با تعاضد هوشمندانه و حضور در تجمعات انقلابی و تعزیت مردم و پاسخ‌گویی به سوالاتشان وظیفه اولیه خود در حفظ میراث امام شهیدیمان یعنی اصل نظام جمهوری اسلامی ایران را انجام دهیم. روزی نیاید که با کم کاری ما اسلام سیلی بخورد و شرمنده آیندگان بشویم. قوی باشیم، حزن و اندوه ما در قلب ماست، اشک بر چشمان ما، اما سلاح ایمان هم باید در دست ما باشد ان شاءالله وعده الهی نزدیک است.

«انا من المجرمین منتقمون»

مدیریت حوزه‌ علمیه استان کرمان

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha